tamarit portada indesigns

TAMARIT BARCELONA

The project takes place in a long, narrow and stately apartment whose façade connects to the access street via an elegant bow-window and to a large but not very attractive interior courtyard through a gallery. In between, 140 square meters to resolve more or less conventional housing requirements. Two key strategies drive the design as a whole. The first is that there are no hallways between rooms; they connect directly via an enfilade of sorts. This gives rise to a series of intermediary spaces that lack a defined code or function, which transforms them into potential play, reading, storage rooms, etc. These spaces which serve as a backbone to the dwelling don’t even feature doors, and their partitions fall short of the ceiling, making them, as it were, rooms within an original container space.

by RAS.

tamarit indesigns 01
tamarit indesigns 04
 
 
tamarit indesigns 03
tamarit indesigns 022
tamarit indesigns 02
tamarit indesigns 020
 
 
tamarit indesigns 019
 
 
tamarit indesigns 016
tamarit indesigns 017
tamarit indesigns 013
tamarit indesigns 011
tamarit indesigns 015
tamarit indesigns 014
tamarit indesigns 012
tamarit indesigns 010
 
 
tamarit indesigns 07
tamarit indesigns 06
tamarit indesigns 05
 
 
tamarit indesigns 08
tamarit indesigns 09